Lees hier blogs en veelgestelde vragen

Lees onze nieuwste blog berichten en veelgestelde vragen.

Disclaimer

Algemene informatie

  • Home
  • Faq
  • Welke moet ik Norton Security kopen (d.w.z. tussen versie 2018 en versie 2019)?
  • Ik heb een optie om te kiezen tussen twee versies van Norton Security. Welke moet ik kopen? (d.w.z. versie 2018 en versie 2019)

    Eenvoudig gezegd, de hogere versie van elke software biedt verbeteringen met nieuwe functies in vergelijking met de vorige versie. Met Norton Security is de mogelijke reden om een lagere versie te kopen vanwege de lagere prijs. Na aanschaf en installatie van het product kan de software worden bijgewerkt naar de nieuwste versie, aangezien Norton Security-gebruikers toegang hebben tot de nieuwste versie zolang hun abonnement duurt. Dus als er een mogelijkheid is om de zeer oude versies te kopen (zoals een versie van 3 of 4 jaar geleden), is het belangrijk om de ondersteuning van Symantec te controleren als een dergelijke versie recht heeft op een gratis upgrade naar de nieuwste versie. Hoewel, het kopen van een vorige versie is geen probleem.

    Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van de Norton-software bij de huidige Norton-producten, vink dan aan Selectiehandleiding voor Norton Software pagina.